عضو کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی:
جهتگیری اصلی سازمانهای پیشرو، طراحی فرآیندهای منابع انسانی بر مبنای شایستگی است
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاهمدت جهاددانشگاهی ایلام، آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران دستگاههای اجرایی استان ایلام توسط ارزیابان حرفهای کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
" به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد ایلام، سید رفیع موسوی"، عضو کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی در حاشیه برگزاری آزمون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران دستگاههای اجرایی استان ایلام، با اشاره به اهمیت و ضرورت شایستهسالاری در سازمانها، بهویژه در دستگاههای اجرایی بخش عمومی و دولتی، اظهار کرد: با توجه به اهمیت جایگاه مدیریتی، بهنظر میرسد که سازمانها نگاه ویژهتری را به سمتهای مدیریتی داشته باشند و با وسواس بیشتری به انتخاب و پرورش مدیران آینده خود بپردازند.
وی گفت: با توجه به توسعه روش شناسیهای علمی در حوزه منابع انسانی و مطرح شدن نظریه شایستگی در ادبیات تخصصی، امروز جهتگیری اصلی سازمانهای پیشرو، طراحی همه فرآیندهای منابع انسانی بر مبنای شایستگی است، لذا امروز ابزارها و روششناسیهای سنجشی و پرورشی نیز با رویکرد شایستگیمحور طراحی و پیادهسازی میشوند.
موسوی ادامه داد: سرمایه انسانی هر سازمان، ارزشمندترین سرمایه آن محسوب میشود، در این بین مدیران سازمان از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و قدرت بهرهبرداری از منابع مالی و غیرمالی سازمان نیز در اختیار آنها قرار گرفته است، به نحوی که با تصمیمگیری آنها بهصورت مستقیم در بهرهوری و توسعه سازمان تغییرات رخ میدهد.
عضو کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی ادامه داد: در میان روشهای ارزیابی و توسعه که انحصارا برای انتخاب و پرورش مدیران به کار گرفته میشود، مراکز ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران از قابل اطمینانترین ابزارها محسوب میشود و بر اساس نتایج برخی پژوهشها اعتبار این ابزار، بالاترین میزان اعتبار را در مقایسه با سایر ابزارهای ارزیابی دارا است.
موسوی تصریح کرد: جهاددانشگاهی با توجه به پیشینه تخصصی و درخشان خود در حوزههای پژوهشی و آموزشی و داشتن بزرگترین شبکه آموزشی کوتاهمدت تخصصی کشور و نیز بهرهگیری از متخصصان مستعد و باتجربه در حوزههای روانشناسی صنعتی سازمانی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت استراتژیک و روانسنجی و با اخذ مجوزهای لازم از سازمان اداری و استخدامی کشور، اقدام به طراحی و اجرای کانونهای ارزیابی و توسعه در سطح کشور و در دستگاههای مختلف اجرایی و صنایع مختلف تولیدی و خدماتی کرده است.
موسوی خاطرنشان کرد: یکی از اساسیترین و مهمترین چالشهای پیش روی سازمانها، افزایش نیاز به مدیران توانمندتر، مستعدتر، ماهرتر و شایستهتر، همچنین خلاق و نوآور برای عبور از شرایط دشوار است.
وی ادامه داد: برای آرامش بیشتر ارزیابیشوندگان در این روزهای سخت کرونایی و پیشگیری از عوارض خستگی از سفر و استرس ناشی از تجربه حضور در محیطهای خارج از استان، اجرای کانون ارزیابی و توسعه مدیران را در استان محل سکونت مدیران برنامهریزی و اجرا میکنیم.
نظر شما :